
איך להדגיש את האוטוריתה שאתם בפודקאסט בפורמט ראיון - סיכום בנקודות:
לומר שם וטייטל – חשוב להקפיד לומר את שמכם המלא בתחילת כל פרק, ואם אתם מרגישים בנוח אז גם את הטייטל שלכם (תואר כמו ד”ר, תחום העיסוק שלכם…)
לכתוב שם וטייטל בתיאור – לכתוב בתיאור תוכנית הפודקאסט, בתיאור הפרקים, באתר שלכם. ניתן לעדכן את השם והתיאור דרך שירות האחסון של הפודקאסט וזה ייתעדכן באפליקציות השונות תוך כמה שעות.
להקליט טריילר לפודקאסט – טריילר של 2-3 דקות שבו אתם נותנים רקע עליכם, מי אתם, למה הקמתם את הפודקאסט, במה אתם עוסקים ומי קהל היעד של הפודקאסט
לראיין לקוחות (קייס סטאדיס) – להביא עדויות של לקוחות, מטופלים וכו’ בחלק מהפרקים בו תשוחחו על התהליך שהמטופל / הלקוח עבר ואיך אתם עזרתם לו בתהליך
חלק מהמרואיינים בפודקאסט שלי “מאחורי המיקרופון” הם לקוחות שליוויתי בתהליך הפקת הפודקאסט שלהם
לעשות ייעוץ בלייב בפודקאסט -לתת ייעוץ ולהקליט אותו ואז לפרסם אותו כפרק. באישור הלקוח כמובן. רוזין רוזנבלום עושה זאת בצורה מעולה, אני מזמינה אתכם להאזין לראיון שערכתי איתה ב”מאחורי המיקרופון“.
לתת דוגמאות מתהליכים שאתם מלווים – בלי לחשוף כמובן את לקוחותיכם, שתפו בסיפורים מעניינים של לקוחות שעזרתם להם
לא לקיים ראיון, אלא שיחה – לומר גם ללקוח וגם למאזינים שמדובר בשיחה ולא בראיון. הרי גם אתם חלק מהפודקאסט וגם לכם יש המון ידע לתרום.
לעשות הכנה טובה לקראת הפרק – גם אם הבאתם מומחה בתחום משיק הרלוונטי לקהל הפודקאסט שלכם, עשו הכנה מקדימה טובה ותנו את האינפוטים שלכם מהמקום שלכם
התראיינתם בפודקאסטים אחרים? בקשו את ההקלטות והעלו אותם גם אצלכם בפודקאסט
שקלו לשלב פרקי סולו – גם אם בחרתם בפורמט של ראיונות, בטוח שיש לכם הרבה ידע לתת לקהל שלכם. שקלו לשלב פרקי סולו בפודקאסט. אין חוקיות לגבי הפורמט, אף אחד לא אמר שפודקאסט חייב להיות רק ראיונות או רק סולו. אני מכירה ועוקבת אחר לא מעט פודקאסטים שמשלבים בהצלחה רבה כמה פורמטים, וזה עובד להם מעולה.
זכרו שמה שמעניין זה התוכן. אם התוכן טוב, הכל טוב! 🙂